Sovrum

Hem / Sovrum

Inreda ett mysigt sovrum

Byt sänggavel

I ett sovrum är sängen ofta huvudpunkten, därför är det viktigt att man har en fin säng som man trivs med. Det kan vara dyrt att byta ut hela sängen, men genom att köpa ny sänggavel kan hela sovrummet få sig ett lyft.

Bädda som på hotell

För att få den där riktigt mysiga hotellkänslan även hemma räcker det ibland med att bädda som på hotell. Köp två stora kuddar, som t.ex. dessa kuddarna från Ellos.se och proppa sängen full med kuddar och täcken!

Köp nya påslakan

Förnya sovrummet och sängen med nya påslakan, det kommer göra att hela sängen känns som ny. Matcha gärna påslakanen med resten av sovrumsinredningen, det kommer ge ett fint helhetsuttryck åt hela sovrummet.

Frågor och svar

Vi rekommenderar att ha mjuka färger i sovrummet som sprider ett lugn och som matchar bra. Välj exempelvis varma färger som beige och brun.

Välj ett golv i sovrummet som inte blir så kallt, t.ex. betong har en förmåga att bli väldigt kallt. När vintern kommer vill man gärna kliva på ett varmt golv, så välj därför ett parkett- eller laminatgolv.

Sängen är som sagt huvudmöbeln i sovrummet, eftersom det är den största möbeln i rummet. För att skapa harmoni i rummet, rekommenderar vi därför att placera sängen i mitten av sovrummet.