Fräscha upp badrum billigt med badrumsartiklar

Hem / Badrum

Badrummet är ett rum som behöver precis lika mycket kärlek som resten av din bostad. Det är i badrummet du påbörjar och avslutar dina dagar och då är det extra viktigt att det ser ut så som du vill ha det. Här nedan får du smarta tips på hur du kan använda badrumsartiklar för att fräscha upp ditt badrum billigt.

Självhäftande badrumstillbehör

Om du ska borra i kakel krävs det både kunskap och tillgång till rätt verktyg. Ett annat smidigt sätt att sätta upp saker i badrummet är genom att välja självhäftande badrumstillbehör. Självhäftande badrumstillbehör kan vara allt från krokar och hängare till speglar, hyllor och annan smart förvaring. Specialbeslag.se har självhäftande badrumstillbehör och även mängder av andra badrumsartiklar som du kan använda för att fräscha upp badrum billigt.

Om du är på jakt efter badrumstillbehör i exempelvis guld, marmor eller mässing för att matcha din inredningsstil, då kan du besöka Vvsosbadrum.se. Deras breda sortiment av självhäftande badrumstillbehör inkluderar bland annat badkarshandtag, tanrdborstglas, tvättkorgar och andra typer av badrumsartiklar.

Duschkorgar

Att förvara schampo och duschflaskor på badkarskanten har länge varit standard hos många familjer, men ofta kan det resultera i att flaskorna ramlar ner på golvet eller läcker ut i badkaret. Med hjälp av självhäftande duschkorgar kan du få ordning och reda bland dina skönhetsprodukter och samtidigt få ett badrum som är mycket enklare att hålla rent och fint.

Krokar

I ett badrum kommer du att behöva ha tillgång till en hel del krokar. Krokar kan du inte bara använda för att hänga upp dina kläder när du ska hoppa in i bad eller dusch, utan de fungerar också utmärkt att hänga handdukar på. Även här rekommenderar vi dig att satsa på självhäftande krokar, just eftersom du slipper förstöra kaklet.

Självhäftande toalettrullehållare

Med självhäftande produkter kan du komma väldigt långt och det gäller även när du ska utföra dina behov. Med en självhäftande toalettrullehållare blir det lätt för dig att nå toalettpappret när du behöver. Eftersom produkten är självhäftande kan du enkelt ta bort och sätta upp den på en annan plats, till exempel om den hamnade för långt ifrån/för nära första gången. En självhäftande toalettrullehållare passar lika bra i det moderna hemmet som i sommarstugan, på utedasset eller i villan.

Fler badrumsartiklar

Det finns gott om fina badrumsartiklar som du kan använda dig av när du vill göra om i ditt badrum. Utöver krokar och självhäftande produkter kan du med fördel ta in textilier och annat kul som gör ditt badrum finare och mer praktiskt att vistas i. Här nedan listar vi några badrumsartiklar som bör finnas i alla hem.

Badrumsmattor

Badrumsmattor är bra till mer än en sak! Med en snygg badrumsmatta får du ett badrum som ser mer inrett och hemtrevligt ut, men du slipper också oroa dig för frysande fötter på morgonen eller efter duschen. De badrumsmattor som finns på marknaden idag kan på många sätt likna vanliga mattor i design, färg och form. Skillnaden är att de är framtagna för våtrum.

Växter

Visste du att det är precis lika snyggt att ha växter i badrummet som i andra delar av ditt hem? Genom att ta in grönska i badrummet kommer det att se mycket mer levande ut, samtidigt som du slipper den där kalla och lite tråkiga känslan. Här bör du gärna välja växter som gillar att stå varmt och fuktigt. Plantrédo tipsar om mörkertåliga krukväxter för badrummet.

Knoppar & handtag

I många badrum kan du hitta förvaringsmöbler med knoppar av olika slag. Förvaringsmöbler är viktigt för att du ska kunna stuva undan sådant du inte vill ha framme eller förhindra damm på dina badhanddukar. Testa att byta ut knoppar och handtag och få ett badrum som ser mer personligt ut. Varför inte välja knoppar i mässing för en mer gammaldags och vacker känsla?

Duschdraperi

Oavsett om du har badkar eller dusch kommer du att behöva ett fint duschdraperi i ditt badrum. Ett duschdraperi kan hjälpa dig att skapa en helhet i din inredning, samtidigt som det förhindrar vatten på golvet i samband med att du duschar. Vill du hitta riktigt billiga modeller kan du handla duschdraperi på JYSK eller IKEA medan Badmiljö erbjuder unika designer och personliga draperier.

Badrumsbelysning

Badrumsbelysning är A och O för att du ska trivas i ditt badrum, men vilken belysning bör du satsa på? Förr fanns det inte så många olika alternativ, men idag kan du välja allt från spotlights till kristallkronor om du så önskar. I badrummet är det också viktigt att tänka på punktbelysning, så att du har mer än bara taklampan att förlita dig på.

Tvålpump

I alla badrum bör det finnas en fin tvålpump så att du och dina gäster kan tvätta händerna på bästa sätt. Tvålpumpar blir snabbt en fin inredningsdetalj om du väljer en som är extra fin och som går hand i hand med färgkombinationen du valt. Välj gärna en vacker tvålpump i porslin eller glas, eftersom dessa är extra exklusiva.